Venture Shield

Idag är nästan alla fordon lackerade på ställen som utsätts för dagligt slitage. När hunden hoppar in, när barnvagnen skall ut eller när du transporterar golfbagen är det väldigt vanligt att man skaver sönder lackerade ytor. Repor och stenskott kan orsaka stora skador på bilen och denna typ av slitage minskar bilens andrahandsvärde.Venture Shield™ är en klar och högglansig icke gulnande lackskyddsfolie som ger ett utmärkt skydd för lackade ytor t.ex. motorhuvar, stötfångare, skärmkanter, dörrtrösklar och en mängd andra användningsområden i hemmet, på båten, motorcyklar eller andra ömtåliga ytor som behöver ett pålitligt rep- och skavskydd. Venture Shield är så gott som osynligt och förändrar inte utseendet.
Venture Shield levereras med en 6 års garanti mot krackelering, bubblor samt att den inte ska gulna.Venture Shield™ levereras i olika tjocklekar beroende på vilket skydd man vill ha;
Venture Shield™ 14mil – Är en kraftig folie som är det optimala skyddet mot stenskott på lyktor samt att den även kan användas som skydd på vindrutor bl.a. på bussar, då den med sin urethane plast får en mycket effektiv stötdämpande effekt.
Venture Shield™ 8mil – Är även den en kraftig folie som är det optimala skyddet mot stenskott, repor, förslitningar, insekter som etsar sig fast samt andra skador från miljön.

NYHET!!

Venture Shield™ lackskyddsfilm tillsammans med Invisible Patterns erbjuder färdigskurna kit till dom flesta bil- och MC modeller.

Dessa kit är framtagna att skydda de mest utsatta lackerade ytorna, så som motorhuv, stötfångare samt även lyktor.
Att använda sig av färdigskurna kit innebär att filmen så gott som aldrig behöver trimmas på plats vilket eliminerar risken att skära i bilens lackering.